Diensten kapsalon Fabulush Nijmegen

   
Bij Fabulush kunt u terecht voor alle diensten die u van een kapper kunt verwachten. Naast knippen op zich kunt u van Fabulush verwachten dat u altijd een passend advies krijgt over uw coupe en kleur. U kunt u bij ons terecht voor:

– Knippen
– Spoeling
– Highlights
– Verven
– Extensions
– Visagie

Om de kwaliteit die wij u beloven ook te kunnen waarmaken zijn al onze prijzen inclusief wassen en drogen. Kapsalon Fabulush streeft er naar dat u als klant goede informatie krijgt om uw haar ook na de behandeling mooi te houden.

Fabulush maakt gebruik van het merk KMS California, Nectaya Goldwell en Moroccanoil.

Hairextensions

Fabulush heeft zich gespecialiseerd in het zetten van extensions zonder dat uw haar daarbij beschadigd raakt. Vergelijkt u onze prijzen rustig met die van concurrenten en u zult zien dat wij tot de goedkoopste van het land behoren..

Great Hair is de vaste leverancier voor Fabulush. Dit merk is een absoluut A-merk. De prijs- kwaliteitsverhouding is uniek.  Great Hair maakt gebruik van haren uit India en de extensions zelf worden geproduceerd in Italië. Daarnaast worden de extensions gemaakt van 100% echt menselijk haar.
Wij verwelkomen u graag voor een intake gesprek. Zo kunnen wij uw kleur en lengte bepalen. De vervolgafspraak kan vervolgens op korte termijn plaats vinden. Voor meer informatie over de producten die wij gebruiken kunt u altijd bellen of langskomen.

Visagie

Heeft u een speciale aangelegenheid of wilt u alleen tips en advies dan kunt u bij Fabulush terecht. Fabulush werkt met het merk Make-up Studio. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen op het gebied van make-up? Neem dan contact met ons op.

Make-over
Bent u zelf toe aan een make-over of wilt u iemand in het zonnetje zetten dan biedt Fabulush daarvoor de beste mogelijkheid. Een make-over waarbij u een nieuw kapsel, een uitgebreid verzorgings-, kleur-, en een make-upadvies kunt verwachten. Daarnaast kan Fabulush, op verzoek van u, een uitgebreider pakket bieden.

Een make-over is ook een perfect cadeau voor een familielid, vriendin of collega.